Member Login
Lost your password?

„Christi ORMOND Gallant Galileo” zoekt nog zijn plaatsje bij een liefdevolle familie!“Christi ORMOND Gallant Galileo” sucht noch sucht noch seine liebevolle Familie!“Christi ORMOND Gallant Galileo” is still looking for a loving family!

February 10, 2011
By

 „Christi ORMOND Gallant Galileo” is een zoon van ‘Spotniks First Farao For Ormond, de vader van Obonya’s A-worp, hij zoekt nog zijn liefdevolle familie. “Gallant Gallileo” is een mooie wit/bruine aan beide kanten horende welp. De ouders zijn ‚Spotniks First Farao For Ormond’ en de bekende teef ‚ ’Mochaccino Dalmatian Dream’. ‘Gallant Galileo’ stamt uit de laatste worp van ‚Mocha’, die in totaal 39 gezonde, mooie en leuke welpen groot gebracht heeft die allen aan beide kanten horen! Voor meer informatie over ’Mochaccino Dalmatian Dream’ klik hier.

Voor meer informatie over ’Christi ORMOND Gallant Galileo’

klik hier.

Voor meer informatie over ’Christi ORMOND Gallant Galileo’

klik hier.“Christi ORMOND Gallant Galileo” ist ein Sohn von ‚Spotniks First Farao For Ormond’, dem Vater von Obonya’s A-Wurf, er sucht noch seine liebevolle Familie!  ‚Gallant Galileo’ ist einwunderschöner weiss/brauner, beidseitig hörender Welpe aus der Kombination ‚Spotniks First Farao For Ormond’ und der legendären Zuchthündin ‚Mochaccino Dalmatian Dream’. ‚Gallant Galileo’ stammt aus dem letzten Wurf von ‚Mocha’, die insgesamt 39 gesunde und schöne Welpen aufgezogen hat, die alle beidseitig hörend waren! Mehr Infos über ‚Mochaccino Dalmatian Dream’, klick hier

Mehr Infos über den schönen ‚Christi ORMOND Gallant Galileo’,

klick hier

Mehr Infos über den schönen ‚Christi ORMOND Gallant Galileo’,

klick hier‘Christi ORMOND Gallant Galileo’ is a wonderful white/brown bilateral hearing puppy and he is still looking for his loving family. ‘Gallant Galileo’ is a son of ‚Spotniks First Farao For Ormond’, the father of Obonya’s A-litter, and the legendary bitch ’Mochaccino Dalmatian Dream’.  ‚Gallant Galileo’ descents from the last litter of ‚Mocha’, who raised a total of 39 all bilateral hearing, healthy and wonderful pups!  For more information about ’Mochaccino Dalmatian Dream’ click here

For more information about ‘Christi ORMOND Gallant Galileo’

click here

For more information about ‘Christi ORMOND Gallant Galileo’

click here

For more pictures of this lovely dog (with German text) click here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Tel. 0031(0)53-4335859 Mob. 0031-(0)6-22599760 becht_wagner@yahoo.com

NEWSNieuws

Pages