Member Login
Lost your password?

Sneeuwplezier in Nederland!Schneespass in den Niederlanden!Snow fun in the Netherlands!

December 16, 2010
By

Zo een ongelofelijk mooie dag. Gewoon in een park, midden in de stad Enschede. Voor een geboren Oostenrijkse voelde het bijna alsof ik thuis ergens in een mooi Oostenrijks skigebied zou zijn! Alleen dan zonder de bergen!

So ein wunderschöner Tag in einem Park mitten in der Stadt Enschede, Niederlande. Für mich als Österreicherin war es beinahe als wäre ich Zuhause in einem schönen Skigebiet. Es fehlten nur noch die Berge!

What a wonderful sunny winter day just in a park downtown Enschede, the Netherlands! It almost felt like being back home in Austria where I was born – just without mountains!

Tags:

Tel. 0031(0)53-4335859 Mob. 0031-(0)6-22599760 becht_wagner@yahoo.com

NEWSNieuws

Pages