Member Login
Lost your password?

16.10.11. Bundessiegerausstellung Dortmund (GER)16.10.11. Bundessiegerausstellung Dortmund (GER)16.10.11. Bundessiegerausstellung Dortmund (GER)

October 25, 2011
By

Voor onze internetwinkel Dogs Love It zijn wij naar Dortmund gereden. Om contacten met leveranciers te verdiepen en om naast onze diepvriesvoedingen nog meer gezonde en natuurlijke producten en snacks naar Enschede te kunnen halen. Maar  ook om onze pup Puzzel (Obonya’s pride Anna-Ariella) en papa Farao (Spotniks First Farao For Ormond) weer te kunnen zien. En het was een zeer plezierige ontmoeting! Puzzel kreeg in de puppy klas ‘veelbelovend 2′ en Farao kreeg ‘uitmuntend 2′ in de open klas. Hieronder enkele gezamenlijke foto’s van Puzzel en haar zus Anna-Tevka. (Anna-Tevka was niet ingeschreven voor de show).

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Anna-Tevka & Puzzel & Bono van den Nijmanthinge

Anna-Tevka & Puzzel

Anna-Tevka & Puzzel

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Wegen unseres Onlineshops Dogs Love It sind wir nach Dortmund gefahren. Um unsere Kontakte mit Lieferanten zu vertiefen und um neben unserem Frischfleischfutter noch mehr gesunde und natürliche Produkte nach Enschede zu holen. Aber auch um Puzzel (Obonya’s pride Anna-Ariella) und Papa Farao (Spotniks First Farao For Ormond) wiedersehen zu können. Und wir hatten sehr viel Spaß. Puzzel bekam ein ‘vielversprechend 2′ in der Jüngstenklasse und Farao bekam  ‘vorzüglich 2′ in der Offenen klasse. Einige Gemeinschaftsfotos von von Puzzel und ihrer Schwester Anna-Tevka. (Anna-Tevka war nicht gemeldet).

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Anna-Tevka & Puzzel & Bono van den Nijmanthinge

Anna-Tevka & Puzzel

Anna-Tevka & Puzzel

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

For our online business Dogs Love It we went to Dortmund. But also to meet Puzzel (Obonya’s pride Anna-Ariella) and Papa Farao (Spotniks First Farao For Ormond) again. We had lots of fun! Puzzel got very promising 2 in the puppy class and Farao got  ‘excellent 2′ in the open class. Enjoy some pictures of Puzzel together with her sister Anna-Tevka. (Anna-Tevka was not inscribed for the show).

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Anna-Tevka & Puzzel & Bono van den Nijmanthinge

Anna-Tevka & Puzzel

Anna-Tevka & Puzzel

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Obonya's-pride Anna-Tevka & Obonya's-pride Anna-Ariella (Puzzel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Tel. 0031(0)53-4335859 Mob. 0031-(0)6-22599760 becht_wagner@yahoo.com

NEWSNieuws

Pages