Member Login
Lost your password?

14.09.2011 Obonya’s over-over grootmoeder, ‘Alissia vom Teutoburger Wald‘ wordt vandaag 16 jaar oud!14.09.2011 Obonya’s UR-UR Grossmutter, ‘Alissia vom Teutoburger Wald’, wurde heute 16 Jahre alt!14.09.2011 Obonya’s great great grandmother, ‘Alissia vom Teutoburger Wald’, celebrates today her 16th birthday!

September 14, 2011
By

Karola Lange, Dalmatiner vom Teutoburger Wald, schrijft op haar website:

Alissia vom Teutoburger Wald


“Alissia vom Teutoburger Wald” wordt vandaag 16jaar oud!

14.09.2011. Inmiddels 16 jaar geleden werd ons “A-Nest vom Teutoburger Wald” geboren; met zeer veel dankbaarheid, vreugde en trots willen wij even erbij stilstaan dat onze eerste zelf gefokte teef, de trotse moeder van ons C-, E-, G- en J-worp

Duits Veteranen Champion

” Alissia vom Teutoburger Wald “

vader: Multi Ch. Olbero Ozonelayer | moeder: Ondra von der Lunie

vandaag haar 16. verjaardag viert !!!

‘Wij zijn erg gelukkig, dat onze ‘Alissia’ zo’n gelukkig en lang leven in een uitmuntende gezondheid gegunt werd! Zij was en is nog steeds een zonneschijn met een waardervol en ongecompliceerd karakter.

Zij was en is een uitermate liefdevolle, genetisch sterke en instinctzekere moederhond, oma en overgrootmoeder. Zij leeft tussen haar– nationaal en internationaal- gefokte  kinderen, zoals “Cimberly”, “Enjoy”, “Gap” en  onze “Jameela vom Teutoburger Wald” en met al onze Teutis en vele andere dalmatiër verder en Alissia zal daarmee voor altijd onvergetelijk blijven.

Wij zijn dan ook dankbaar voor elke dag die je bij je mensen, die zo veel van je houden, gegund wordt. Alissia, wij hebben zo veel aan je te danken!’

Karola, en ‘de mensen’ van Alissia, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Alissia vom Teutoburger Wald! Nog eens hartelijk dank, dat wij een van haar geweldige nakomelingen, haar UR UR kleinkind Obonya vom Teutoburger Wald, mee mochten nemen naar Nederland.

Alissia vom Teutoburger Wald, with 15,5 years

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (with 15 years) with her daughter "Jameela vom Teutoburger Wald"

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (age of 15 years) with her son 'Grand Sam vom Teutoburger Wald'

Mother 'Alissia vom Teutoburger Wald'with her J-litter (4 weeks)

Karola Lange, Dalmatiner vom Teutoburger Wald, schreibt auf ihrer Website:

Alissia vom Teutoburger Wald

“Alissia vom Teutoburger Wald” wird heute 16 Jahre alt!

14.09.2011. Vor nunmehr 16 Jahren erblickte unser “A-Wurf vom Teutoburger Wald” das Licht der Welt; voller Dankbarkeit, Freude und Stolz verkünden wir: Unsere erste Nachzuchthündin und stolze Mutter unseres C-, E-, G- und J-Wurfes

Deutscher Veteranen Champion

” Alissia vom Teutoburger Wald “

Vater: Multi Ch. Olbero Ozonelayer | Mutter: Ondra von der Lunie

feiert heute ihren

16. Geburtstag !!!

Wir sind so glücklich, dass unserer “Alissia” ein so wunderschönes langes und glückliches Leben mit einer solch robusten Gesundheit geschenkt wurde !!!

Sie war und ist immer noch ein Sonnenschein mit einem so wundervollen, unkomplizierten Charakter. Sie war uns eine äußerst liebevolle, sehr erbstarke und instinktsichere Mutterhündin, Oma und Uroma. Sie lebt durch ihre im In- und Ausland in der Zucht eingesetzten Kinder, wie “Chapman”, “Cimberly”, “Enjoy”, “Gap” und unsere Nachzuchthündin “Jameela vom Teutoburger Wald” in all unseren “Teutis” und vielen anderen Dalmatinern weiter und wird so für alle Zeiten unvergessen bleiben !!!

Wir danken dir für jeden weiteren Tag, der dir inmitten deiner dich liebenden Menschen geschenkt wird !!!

Wir verdanken Dir unendlich viel !!!

Karola, und auch Alissias Lebensmenschen, unsere herzliche Gratulation zum Geburtstag von Alissia vom Teutoburger Wald! Nochmals ein sehr grosses DANKE, dass wir eine dieser tolle Nachfahren, Alissias UR-UR Enkelin Obonya vom Teutoburger Wald, mitnehmen durften zu uns in die Niederlande!

Bitte lesen Sie weiter auf der Hompage von Dalmatiner vom Teutoburger Wald

Alissia vom Teutoburger Wald, with 15,5 years

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (with 15 years) with her daughter "Jameela vom Teutoburger Wald"

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (age of 15 years) with her son 'Grand Sam vom Teutoburger Wald'

Mother 'Alissia vom Teutoburger Wald'with her J-litter (4 weeks)

Karola Lange, Dalmatiner vom Teutoburger Wald, writes at her website:

Alissia vom Teutoburger Wald

“Alissia vom Teutoburger Wald” celebrates her 16th birthday!

14.09.2011. In the meantime 16 years ago our A-litter ‘vom Teutoburger Wald” was born; with lots of gratitude,  joy and pride we may today announce: our first own breed breeding-bitch and proud mother of our C-, E-, G- and J-litter,

German Veteran Champion

” Alissia vom Teutoburger Wald “

Father: Multi Ch. Olbero Ozonelayer | Mother: Ondra von der Lunie

celebrates today her

16th birthday !!!

We are so happy, that our “Alissia” was given such a wonderful, long and happy life in such formidable health condition!

She was and is a great sunshine with her wonderful and uncomplicated character. She was a highly loving, genetic strong and instinct assured mother bitch,  grandmother and grand grand mother. She will stay on living through all of them- at home and abroad –  for breeding used children, like “Chapman”, “Cimberly”, “Enjoy”, “Gap” and our bitch “Jameela vom Teutoburger Wald” and in all our “Teutis” and many of the other Dalmatians used for further breeding. She will be unforgotten forever!

We are grateful for each day which will be given to you together with your you loving people!!! We owe you so much!!!

Karola, and Alissias people, our congratulations to the 16th birthday of this wonderful bitch Alissia vom Teutoburger Wald! Again many thanks that we could take one of ‘the offspring of this great lady’ – her great great granddaughter Obonya vom Teutoburger Wald – to the Netherlands.

Alissia vom Teutoburger Wald, with 15,5 years

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (with 15 years) with her daughter "Jameela vom Teutoburger Wald"

Mama "Alissia vom Teutoburger Wald" (age of 15 years) with her son 'Grand Sam vom Teutoburger Wald'

Mother 'Alissia vom Teutoburger Wald'with her J-litter (4 weeks)

2 Responses to 14.09.2011 Obonya’s over-over grootmoeder, ‘Alissia vom Teutoburger Wald‘ wordt vandaag 16 jaar oud!14.09.2011 Obonya’s UR-UR Grossmutter, ‘Alissia vom Teutoburger Wald’, wurde heute 16 Jahre alt!14.09.2011 Obonya’s great great grandmother, ‘Alissia vom Teutoburger Wald’, celebrates today her 16th birthday!

  1. Mieke Marie on September 14, 2011 at 2:47 pm

    Wij hopen Maria dat onze puppy’s Alissia’s nazaten ook zo oud mogen worden, alleen zijn we dan zelf wel hele oude besjes, nog maar even niet aan denken, groetjes van ons

  2. Lizzy Plat-Coelers on September 30, 2011 at 4:09 pm

    Geweldig, wat een leeftijd! En ze ziet er nog zo monter uit!!!
    http://www.barfplaats.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Tel. 0031(0)53-4335859 Mob. 0031-(0)6-22599760 becht_wagner@yahoo.com

NEWSNieuws

Pages