Member Login
Lost your password?

14-5-2011 SITA (Obonyas-pride Anna-Bella)14-5-2011 SITA (Obonyas-pride Anna-Bella)14-5-2011 SITA (Obonyas-pride Anna-Bella)

May 11, 2011
By

Monique schrijft o.a. ‘Sita doet het goed. Ze is naar iedereen even vrolijk. Echt een scheetje! In huis vindt ze met name de dingen die ze niet mag het leukst, zoals aan elektriciteitsdraden trekken, met de lamellen spelen, op de trap klimmen, met schoenen aan de haal gaan, overal in bijten en met de nagels aan krabben. Je ziet het: we hebben onze handen vol aan haar. Autorijden gaat heel goed. Ze gaat meteen liggen op haar plekje. En meestal slaapt ze binnen 5 minuten. Bovenal genieten we van haar lieve en vrolijke karakter.’

Dank je wel Monique, voor je berichtjes! Geef een dikke knuffel aan Sita!

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

Monique schreibt u.A. ‘Stita geht es sehr gut. Sie ist zu jedermann immer fröhlich. Echt ein Schatz! Zuhause findet sie vor allem die Dinge, die sie nicht haben darf, am interessantesten, so wie Elektrizitätsleitungen, Lamellen, die Treppe erklimmen, Schuhe erobern, in alles beißen und die Nägeln daransetzen! Du siehst, Arbeit genug! Autofahren geht sehr gut, sie legt sich gleich auf ihren Platz und meistens schläft sie innerhalb von Minuten. Vor allem genießen wir von ihrem lieben und fröhlichen Charakter!

Großes Dankeschön Monique für deine Berichte!

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

Monique wrote: Sita is doing very well. She is to everybody even cheerful. A little treasure! At home she loves things she is not allowed to have or do: electricity cables, climbing the stairway, hunting shoes, biting in everything with the use of her nails. You see, enough to do! Car-riding goes very well, she immediately knows her place and falls asleep within minutes! Above all we enjoy her lovely and cheerful character!

Thank you so much Monique, for your news and the pictures!

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

14-5-2011 Obonyas-pride Anna-Bella (Sita)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Tel. 0031(0)53-4335859 Mob. 0031-(0)6-22599760 becht_wagner@yahoo.com

NEWSNieuws

Pages